Timeless Playlist, Week of June 13th

Teksa lamë pas një javë të ‘zymtë’, përzgjedhja jonë muzikore për këtë javë, nuk do t’ju zhgënjejë. Jeni kuriozë?

Vjen në listën e përzgjedhur të kësaj jave në Timeless Playlist, ai… ‘i pavdekshmi’ Vasco Rossi. Një ndër legjendat e muzikës më të mirë italiane vjen këtë herë me hitin “L’amore l’amore”.

Nga ana tjetër, kemi dhe një përfaqësues të muzikës moderne italiane. E kemi fjalën për Irama. Artisti na sjell dhe njëherë tjetër ndër mend hitin e vitit 2019, “Arrogante”. Për ne, mund të cilësohet si një ndër më të mirët e tij. Por mund ta gjykoni vetë…

Gjithashtu një ndër artistët më në zë të momentit nuk kishte si të mungonte. Harry Styles vazhdon të korrë një sukses të padiskutueshëm me “As it was”, që tashmë është bërë virale kudo. Një projekt që arriti të kthehet në një hit në një kohë fare të shkurtër, mbetet tek ndër më të preferuarit e të gjithë publikut.

1
Vasco Rossi
L'amore l'amore
2
Anastacia
Left Outside Alone
3
Anastacia
I'm Outta Love
4
Aurora
Runaway
5
Sash!
Adelante
6
Jack White
Jack White
7
La femme
Sacatela
8
PIXIES
There's A Moon On
9
Joji
Glimpse of Us
10
Robbie Williams
Angels
11
Belle and Sebastian
A Bit of Previous
12
Nick Mulvey
A Prayer Of My Own
13
King Princess
King Princess
14
Klangkarussell feat. Mando Diao
Calling Out Your Name
15
Belters Only
I Will Survive
16
Yeah Yeah Yeahs, Perfume Genius
Yeah Yeah Yeahs, Perfume Genius
17
Harry Styles
As it Was
18
Kodaline
Brother
19
Arctic Monkeys
One For The Road
20
Stephen Sanchez
Until I Found You
21
Conan Gray
Heather
22
Lana Del Rey
Lana Del Rey
23
Banners
Someone to You
24
Irama
Arrogante
25
Coez
La Musica Non C'è