Timeless Playlist, Week of June 20th

Një javë e re do të thotë dhe hite të reja. Por le të njihemi me to pa humbur shumë kohë…

Måneskin nuk kishte se si të mungonte kurrsesi. Një grup që mund të themi pa frikë se ka bërë diferencën në tregun muzikor dhe që ka thyer shumë tabu. Måneskin vjen në listën e kësaj jave me “If I Can Dream”, një këngë nga filmi i shumëpërfolur “Elvis”.

Le të përmendim dhe që këtë javë kemi një kontradiktë. Nga njëra anë kemi Two Door Cinema Club që na thonë se jeta është e mrekullueshme në “Wonderful Life” dhe nga ana tjetër kemi dhe Tricky që na thotë se Ferri është më afër nga sa kujtojmë në “Hell Is Round the Corner”…

Coldplay vijnë jo me një por me dy projekte, “Yellow” dhe “The Scientist”. Cila është e preferuara juaj? Ndërsa, për disa nota pak më melankolike kemi Sam Smith me “Pray”.

1
Måneskin
If I Can Dream
2
Steve Lacy
Mercury
3
Two Door Cinema Club
Wonderful Life
4
Carl Douglas
Kung Fu Fighting
5
Tricky
Hell Is Round the Corner
6
Dionne Warwick
Walk On By
7
Coldplay
Yellow
8
Nina Simone
Sinnerman
9
Coldplay
The Scientist
10
Nat King Cole
Autumn Leaves
11
Cigarettes After Sex
Apocalypse
12
Sam Smith
Pray
13
Lana Del Rey
Doin' Time
14
JP Saxe ft. Julia Michaels
If the World Was Ending
15
Adele
Love In The Dark
16
Nirvana
Something In The Way
17
The Offspring
The Kids Aren't Alright
18
Tracy Chapman
Fast Car
19
Depeche Mode
Enjoy The Silence
20
Maroon 5
She Will Be Loved
21
NEONI
Never Say Die
22
Meg Myers
Heart Heart Head
23
Bohnes
Raging On A Sunday
24
Billie Eilish
Getting Older