Timeless Playlist, Week of June 27th

Këtë javë e zhvendosim plotësisht fokusin tek kolonazanoret e filmave. Duket se kohët e fundit filmi “Elvis” ka qenë kryefjalë dhe pas Doja Cat me “Vegas”, një tjetër këngë vjen kësaj here nga Kacey Musgraves, “Can’t Help Falling in Love”. Përmendim këtu gjithashtu Idina Menzel me “Material Girl”, pjesë e filmit “Cinderella”. Megjithatë të mos harrojmë dhe filmat e animuar pasi kanë rëndësinë e tyre. E kujt nuk i pëlqejnë Minons-at?! H.E.R. ka sjellë dhe “Dance To The Music” nga “The Rise Of Gru”.

Një vend të veçantë në playlist-ën e kësaj jave mban sigurisht Ozzy Osbourne, i cili së bashku me Jeff Beck vijnë me “Patient Number 9”. Le të themi që nuk e ka humbur kurrë stilin e tij, apo jo? Joan Jett na kujton dhe njëherë një nga këngët më ikonike të të gjitha kohërave, “I Love Rock ‘N Roll”. Për t’u kthyer pastaj më në të tashmen, mirëpresim një nga këngët që jemi duke e dëgjuar kudo kohët e fundit. Është Elley Duhé me “Middle of the night”.

1
Taylor Swift
Carolina
2
Kacey Musgraves
Can’t Help Falling in Love
3
H.E.R.
Dance To The Music
4
Tai Verdes
Sheluvme
5
Christine and the Queens
Je te vois enfin
6
Aitch, Bakar
In Disguise
7
James Vincent McMorrow
Heads Look Like Drums
8
James Bay
Everybody Needs Someone
9
Elley Duhé
Pieces
10
Ozzy Osbourne, Jeff Beck
Patient Number 9
11
Joan Jett
I Love Rock 'N Roll
12
Idina Menzel
Material Girl
13
Harry Styles
Grapejuice
14
Sam Smith
Young
15
Emeli Sandé
There Isn't Much
16
Tommaso Paradiso
Non Avere Paura
17
Elisa
Seta
18
Aiello
Che Canzone Siamo
19
Emma
Ogni Volta È Così
20
Doja Cat
Say So
21
Elley Duhé
Middle of the night
22
Bruno Mars, Anderson .Paak, Silk Sonic
Leave the Door Open
23
Shawn Mendes
It'll Be Okay