Timeless Playlist, Week of June 5th

“Jaded” tregon një histori keqardhjeje dhe mundësish të humbura në një marrëdhënie të dështuar. Miley duket se po pranon se nuk ka folur për atë që ishte e gabuar, por tani që ka pasur kohë për të reflektuar, ajo ndihet e rënduar nga barra e asaj që nuk u tha. Miley Cyrus ka pasur gjithmonë një talent për të shkruar tekste thellësisht emocionale që rezonojnë me fansat e saj dhe “Jaded”, është një shtesë e fortë në diskografinë e Cyrus pasi të kujton disa nga baladat e mëparshme të Cyrus si “Wrecking Ball” dhe “The Climb”, të cilat përdorin në mënyrë të ngjashme vokale të fuqishme dhe tekste emocionuese për të eksploruar emocione komplekse.

“Chemical” është publikimi i parë i Post Malone në 2023. Në melodinë optimiste të pop-rock-ut, Posty lufton për të përballuar fundin e një marrëdhënieje të trazuar, të cilën ai nuk mund ta lërë të shkojë. Ai kujton kujtimet e ndara me një të dashur të kaluar dhe se si jeta nuk është e njëjtë pa të. Kënga debutoi në vendin e 13-të në tabelën amerikane të Billboard Hot 100. Kënga shënoi paraqitjen e tij të gjashtëdhjetë e shtatë në Hot 100.

Kënga e dytë e albumit “E.N.D” nga The Black Eyed Peas u bë më e suksesshmja e tyre. Pas suksesit të këngës, grupi publikoi “Invasion Of I Gotta Feeling – Megamix EP”, i cili kishte remix-e të ndryshme të këngës nga artistë të tjerë, përfshirë David Guetta. Projekti mori një rritje mjaft të madhe, madje dhe sot e kësaj dite dëgjohet nga miliona njerëz.

1
Foo Fighters
The Glass
2
Purple Disco Machine
Bad Company
3
Paris Hilton, Kim Petras
Stars Are Blind (Paris’s Version)
4
Oscar Lang
Everything Unspoken
5
Noel Gallagher’s High Flying Birds
Open the Door, See What You Find
6
Grentperez
Stuck On You
7
No Guidnce
Is It A Crime?
8
Sam Barber
Dancing In The Sky
9
Nek, J-ax
Freud
10
Mike + The Mechanics
Over My Shoulder
11
The Alan Parsons Project
Eye In The Sky
12
Miley Cyrus
Jaded
13
JP Saxe
I Don't Miss You
14
Bebe Rexha, Dolly Parton
Seasons
15
Post Malone
Chemical
16
Gus Dapperton, Benee
Don’t Let Me Down
17
Nelly Furtado
Meaneater
18
Train
Drive By
19
The Black Eyed Peas
I Gotta Feeling
20
Ricki-Lee
Cant Touch It
21
Usher
Scream
22
Rihanna
S&M
23
Arisa
L'amore è un'altra cosa
24
KADEBOSTANY, Barış Demirel, Angie Robba
Like a Dream
25
Lovejoy
Portrait of a Blank Slate