Timeless Playlist, Week of March 27th

“Candy Necklace” ishte kënga e dytë nga ” Did you know that there’s a tunnel under Ocean Blvd”, të cilin Lana Del Rey e ka publikuar para shpalljes së albumit. Më 22 gusht 2022, Del Rey ndau një klip të shkurtër në Instagram që tregonte një grup bashkëpunëtorësh dhe miqsh duke dëgjuar këngën në studio. Mes tyre ishte muzikanti Jon Batiste, i cili më vonë u konfirmua se do të përfshihej në këngë. Më pak se një javë para publikimit të albumit, Del Rey ndau një pjesë të dytë të këngës.

“Shotgun” ishte një nga këngët e para që Ezra shkroi për albumin e tij të dytë, por kënga e fundit që u përfshi në të. Ai shkroi pistën pasi kaloi kohë në majë të malit Montjuïc në Barcelonë. Kënga ka performuar mirë në listat në mbarë botën, duke arritur kulmin në vendin e parë në listën e këngëve në Mbretërinë e Bashkuar. Kënga u përdor në fushatën reklamuese të RTÉ për “Garat Galway 2018”. Përdoret gjithashtu në një reklamë të Bankës së Commonwealth në Australi për sponsorizimin e tyre të quajtur “20 Not Out”.

Në “Apocalypse”, Greg pranon dhimbjen që e dashura e tij e re ka vuajtur në marrëdhëniet e saj të kaluara. Ai po e nxit atë që të heqë dorë nga thyerja e zemrës dhe frikën e ndjenjës së zhgënjimit, dhe të përqafojë të mirat dhe të ultat e kësaj marrëdhënieje të re. Greg diskutoi bukurinë dhe rrezikun që vjen me heqjen dorë nga frika dhe duke u kënaqur plotësisht në çdo marrëdhënie.

1
Lana Del Rey, Jon Batiste
Candy Necklace
2
Daft Punk, Todd Edwards
The Writing Of Fragments Of Time
3
James Arthur
A Thousand Years
4
Lana Del Rey
Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd
5
Depeche Mode
Wagging Tongue
6
The National
Eucalyptus
7
Jain
Take A Chance
8
Powfu, Ollie
crow’s nest
9
The Japanese House
Boyhood
10
Amaria
Secrets
11
Benny Sings
Movie Star
12
Noel Gallagher's High Flying Birds
Dead To The World
13
Gnash
Be Here Now
14
Luke Combs
Fast Car
15
Katherine Li
If I Weren’t Me
16
Nell Mescal
In My Head
17
George Ezra
Shutgun
18
Tom Gregory
Fingertips
19
Rainbow Kitten Surprise
It’s Called: FreeFall
20
Sufjan Stevens
Fourth of July
21
The Walters
I Love You So
22
Cigarettes After Sex
Apocalypse
23
Jordin Sparks ft. Chris Brown
No Air
24
The Score
Money Run Low
25
Welshly Arms
X