Timeless Playlist, Week of May 16th

Timeless Playlist sjell për të gjithë dëgjuesit muzikën më të mirë dhe atë që nuk njeh kohë. Ndoshta kjo javë përmban hitet më të mira ndër vite, që çfarëdo moshe të keni, është e pamundur që mos t’i keni dëgjuar qoftë edhe njëherë.

Mund të themi pa frikë se e kemi gjetur emrin e artistit të kësaj jave. Sa kohë kishit pa dëgjuar një këngë nga Geri Halliwell? Epo, tashmë kemi përzgjedhur për ju disa prej hiteve të saj më të mira ndër vite, duke përfshirë këtu dhe “It’s Raining Men”.

Ju kishte munguar muzika e mirë dhe cilësore? Si gjithmonë Timeless Playlist mendon për të gjithë ju. Me përzgjedhjen tonë, ju sigurojmë që këto ditë të nxehta do të shijojnë më shumë.

1
Geri Halliwell
Mi Chico Latino
2
Amerie
1 Thing
3
My Chemical Romance
The Foundations of Decay
4
Geri Halliwell
It's Raining Men
5
Mark Ronson
Too Much
6
Geri Halliwell
Look At Me
7
The Smile
Thin Thing
8
Geri Halliwell
Calling
9
Jack Johnson
Meet The Moonlight
10
Geri Halliwell
Lift Me Up
11
Foxes
Body Suit
12
Geri Halliwell
Scream If You Wanna Go Faster
13
Noah Cyrus
Mr. Percocet
14
Geri
Ride It
15
Robbie Williams
She's The One
16
Geri Halliwell
Half of Me
17
Muni Long
Pain
18
UMI
moonlit room
19
The Black Keys
For the Love of Money
20
Davido ft The Samples
Stand Strong
21
Sub Urban
Candyman
22
enforshort, Travis Barker
we’ll make this ok
23
Danger Mouse, Black Thought
No Gold Teeth
24
Pardyalone
Not A Home