Timeless Playlist, Week of May 22nd

“Cry Me a River” është kënga e dytë e Justin Timberlake nga albumi i tij debutues në studio, “Justified” i vitit 2002. Ishte një goditje ndërkombëtare, duke arritur në Top 5 në SHBA, Mbretërinë e Bashkuar, Belgjikë dhe Australi dhe 20 më të mirat në disa vende të tjera jashtë shtetit në fillim të 2003. Ajo u frymëzua nga ish-lidhja e Timberlake me këngëtaren pop Britney Spears.

“Set Fire To The Rain” nga Adele flet për një lidhje që i vjen fundi. Vajza takon një djalë, ai është i mrekullueshëm dhe ajo bie shumë shpejt në dashuri me të. Në SHBA, kënga goditi në pozicionin e parë, duke u bërë numri i saj i tretë radhazi nga albumi. Ajo nuk do të arrinte më lartësi të tilla derisa kënga e saj e rikthyer “Hello” debutoi në vendin e parë me 1.12 milionë kopje të shitura në një javë, më e madhja e regjistruar ndonjëherë në SHBA.

Në “What’s My Name?” Drake dhe Rihanna shprehin ndjenjat romantike për njëri-tjetrin. Në videoklipin ata shfaqen si një çift mjaft i afërt. Fillimisht, bashkëpunimi ishte planifikuar të ishte një remix dhe versioni solo të ishte në Loud, por ai bëri prerjen përfundimtare. Ester Dean fillimisht shkroi një demo për këngën përpara se ajo t’i dërgohej Rihanna-s për t’u ri-regjistruar për albumin e saj. Kënga u bë një hit i menjëhershëm, duke i dhënë Rih-it numrin e tetë të parë dhe Drake-it të parën. Është gjithashtu i certifikuar 6 herë platin nga RIAA.

1
Hoozier
Francesca
2
Blur
The Narcissist
3
H.E.R.
The Journey
4
D4vd
Don’t Forget About Me
5
Anohni, Anthony & the Johnsons
It Must Change
6
Roisin Murphy
The Universe
7
Cavetown, Field Medic
Glacier Meadow
8
The Japanese House
Sunshine Baby
9
Greta Van Fleet
Sacred The Thread
10
Samara Joy
Sometimes Today Seems Like Yesterday
11
King Krule
If Only It Was Warmth
12
La Femme
Leila
13
Miles Kane
Baggio
14
Marco Mengoni, Madame
Mi Fiderò
15
Aiello
Aspettiamo Mattina
16
Tiziano Ferro
Sere Nere
17
Ultimo
Vieni nel mio cuore
18
Justin Timberlake
Cry Me A River
19
Adele
Set Fire To The Rain
20
Rihanna, Drake
What’s My Name?
21
Gwen Stefani
Hollaback Girl
22
Jung Youth
Only One King
23
The Hot Damns
Wicked Games
24
The Faim
Saints Of The Sinners
25
Gizzle
Get Loud For Me
26
Queens Of The Stone Age
Emotional Sickness