Timeless Playlist, Week of May 23rd

Këtë javë na ka kapluar paksa melankolia, po ju? Madje shumica e këngëve që kemi përzgjedhur për ju në listën e kësaj jave janë të tilla, disi melankolike…

Për ta vërtetuar këtë do të na duhet të kthehemi pak pas në kohë, më saktësisht më shumë se një dekadë më parë. E kush ka qenë një ndër artistet që e ka përfaqësuar më mirë këtë periudhë? E kemi fjalën për Nelly Furtado.

Se ç’kanë diçka këngët e saj… Janë sa ritmike, por edhe të ndjera gjithashtu. E, ne kemi sjellë në vëmendje jo pak, por shtatë projekte të këngëtares.

Nga ana tjetër kemi një artist të ‘pavdekshëm’. E kush mund të jetë tjetër përveç se Eminem… Madonna me projektin e saj të fundit “Frozen On Fire” na vërtetoi edhe njëherë se është një divë e muzikës dhe energjia e saj nuk shteron kurrë.

1
Spencer Sutherland
Shame
2
Nelly Furtado
I'm Like A Bird
3
Tom Odell
Another Love
4
Spencer Sutherland
Indigo
5
Nelly Furtado
All Good Things (Come To An End)
6
Dido
White Flag
7
Spencer Sutherland
Grateful
8
Nelly Furtado
Maneater
9
Dido
Here with Me
10
Spencer Sutherland
NONE of this has been about you
11
Nelly Furtado
Turn Off The Light
12
Dido
Thank You
13
Conan Gray
Yours
14
Nelly Furtado
Waiting For The Night
15
Dido
Life for Rent
16
Eminem ft. Dido
Stan
17
The Notorious B.I.G., Bella Alubo, Ty Dolla $ign
G.O.A.T
18
Nelly Furtado
Try
19
Amerie
1 Thing
20
Oh Wonder
True Romance
21
Nelly Furtado ft. Timbaland
Say It Right Remix 2022
22
Ben Platt, Sara Bareilles
Grow As We Go
23
Madonna & Sickick
Frozen On Fire
24
Mahalia
Letter To Ur Ex
25
Ravyn Lenae
Xtasy