Timeless Playlist, Week of May 29th

“You Don’t Fool Me” është një këngë e errët por pasionante nga albumi “Made in Heaven” i vitit 1995 të grupit Queen, e cila shpreh konceptin e çështjeve të besimit në marrëdhënie. Ajo u publikua si një këngë kryesore në 1996, duke përmbajtur remixe të ndryshme të këngës, duke arritur në vendin e parë në top listat në Itali. Është shkruar dhe kompozuar nga grupi nën mbikëqyrjen e producentit David Richards dhe është një nga të paktët e shkruar dhe regjistruar pas sesioneve Innuendo.

“SOS” u shkrua nga Benny Andersson, Björn Ulvaeus dhe Stig Anderson dhe u regjistrua në Glen Studio në Långängen, Suedi më 22-23 gusht 1974. Vetë titulli u krijua nga Stig, megjithëse tekstet që ai dha u rishkruan nga Ulvaeus . “SOS” ishte ndër të parat nga tre këngët e regjistruara për albumin e grupit të vitit 1975, ABBA dhe këngën hapëse të LP-së së tyre klasike “Greatest Hits” të lëshuar në fund të të njëjtit vit.

“Forever” është kënga kryesore nga albumi i dytë i Chris Brown, “Exclusive”. Kënga fillimisht u regjistrua për një reklamë të Wrigleys Doublemint dhe disa tekste i bëjnë jehonë frazës së nënshkrimit të Wrigley, “Double your pleasure”. “Forever” u rendit me sukses, duke marrë vendin e parë në Brazil, Zelandën e Re dhe Shtetet e Bashkuara në tabelën kryesore të Billboard-it në Top 40. “Forever” gjithashtu arriti kulmin në vendin e dytë në tabelën Hot 100 të Billboard.

1
Ashnikko
Possession of a Weapon
2
Royal Blood
Mountains at Midnight
3
Portugal, The Man feat Unkown Mortal Orchestra
Summer of Luv
4
Foo Fighters
Show Me How
5
Jungle
Dominoes
6
Sam Ryder, Brian May
Fought & Lost
7
Surfaces
Real Estate
8
Olivia Dean
Carmen
9
Khamari
These Four Walls
10
X Ambassadors, Teddy Swims, Jac Ross
Happy People
11
Led Zeppelin
Immigrant Song
12
Oasis
Supersonic
13
Bernadette Carroll
Laughing on the Outside
14
Queen
You Don’t Fool Me
15
ABBA
SOS
16
Simply Red
Shades 22
17
Joe Cocker
Unchain My Heart
18
Status Quo
In The Army Now
19
Tribe Society
Kings
20
Grandson
Something To Hide
21
Angus & Julia Stone
Draw Your Swords
22
Chris Brown
Forever
23
Zz Top
Gimme All Your Lovin'
24
Reach
The Law
25
Roar
I Can’t Handle Change