Timeless Playlist, Week of May 9th

Kthehemi pak pas në kohë. Në kohën kur ‘Melanie’ ishte më në zë. E kemi fjalën pikërisht për Melanie B dhe Melanie C. Eh, çfarë kohësh…

Thënë kjo, shpallim këtë të fundit, Melanie C si artisten e kësaj jave. Sjellim ndër mend jo pak por gjashtë nga hitet e saj më të mira të atyre viteve. Arrini t’i mbani mend?

Menjëherë pas saj vjen Melanie B. Jeni ‘team Melanie B’ apo ‘team Melanie C’? Një tjetër emër që do të donim të veçonim është dhe Emma Bunton. Nga ana tjetër nuk mund të mungojnë as projektet më të reja të sapo lançuara që parashikojmë se do të mbeten gjatë në kujtesën tuaj.

Përmendim këtu “Satisfaction” nga SiR, “Downright” nga Pip Millett apo edhe “Mistakes” nga Sharon Van Etten. P.S: Diçka patetike por njëkohësisht e sinqertë, “Hope You’re Not Happy”, një frazë që mund ta kemi menduar qoftë edhe vetëm një herë në jetë…

1
Zach Bryan
Something In The Orange
2
Emma Bunton
What Took You So Long
3
The Walters
Make You Mine
4
Emma Bunton
Take My Breath Away
5
Sharon Van Etten
Mistakes
6
Anaïs, Chris James
Uh Baby (sad version)
7
Emma Bunton
Maybe
8
Mel B
For Once In My Life
9
George Cosby
Lonely Heartbeats
10
Melanie B
Tell Me
11
Jamie T
The Old Style Raiders
12
Melanie B ft. Missy Elliott
I Want You Back
13
Melanie C
Never Be The Same Again
14
Dermot Kennedy
Something to Someone
15
Melanie C
I Turn To You
16
Pip Millett
Downright
17
Melanie C
Here It Comes Again
18
Ashe
Hope You’re Not Happy
19
Melanie C
Northern Star
20
SiR
Satisfaction
21
Melanie C
If That Were Me
22
Bryan Adams ft. Melanie C
When You’re Gone