Timeless Playlist, Week of September 12th

Çfarë është vera pa këngë vere? E tani duhet thënë ‘çfarë është vjeshta pa këngë vjeshte’. Përgjigjen e kësaj e gjejmë tek “Autumn” nga Paolo Nutini. Kaq tipike, apo jo?

Shumë e shumë persona e kanë rikrijuar sipas mënyrës së tyre hitin “Toxic”, por asgjë nuk krahasohet me origjinalen nga Britney Spears. Kjo ishte periudha e artë e Britney-t dhe çdo këngë e saj ende kujtohet nga çdo brez. Megjithatë, na vjen mirë që këngëtarja i është rikthyer sërish muzikës duke hedhur hapin e radhës në “Hold me closer” me Elton John.

Marco Mengoni sa vjen e bëhet edhe më i dashur për publikun, veçanërisht për atë shqiptar. Mesa duket jemi goxha të prirur drejt këngëve italiane, kjo jo pa shkak megjithatë. Seç ka diçka kaq romantike dhe nostalgjike tek to, sa nuk heqim dot dorë…

1
5 Seconds Of Summer, Sierra Deaton
Older
2
Blood Orange
Jesus Freak Lighter
3
Oscar Anton
Lighthouse
4
Placebo
Shout
5
Charlie Winston
Echo
6
Alok x Ella Eyre x Kenny Dope feat. Never Dull
Deep Down
7
Here It Is, Norah Jones
Steer Your Way
8
Ozzy Osbourne, Eric Clapton
One Of Those Days
9
Oliver Sim
Run The Credits
10
Pip Millett
Heal
11
Greentea Peng
Top Steppa
12
Biig Piig
Kerosene
13
Katherine Li
I Don't Care
14
Abe Parker
Live, Laugh, Love
15
DANDY
Polaroid
16
Conan Gray
Memories
17
Marco Mengoni
Duemila volte
18
Coldplay
Viva La Vida
19
Maroon 5
Animals
20
Paolo Nutini
Autumn
21
Sam Smith
How Do You Sleep?
22
Stromae
Alors on danse (Radio edit)
23
The Weeknd
Take My Breath
24
Britney Spears
Toxic