Timeless Playlist, Week of September 25th

“What About Us” është kënga kryesore nga albumi i shtatë në studio i P!nk, “Beautiful Trauma”. Kënga u publikua më 10 gusht 2017, pasi u konfirmua në llogarinë e saj në Instagram, me një postim më 23 korrik 2017.

“Bad Guy” është një këngë lozonjare, e rëndë me bas, që e sheh Eilish-in duke tallur të dashurin e saj, duke shfaqur natyrën e saj të ashpër ndërsa vë në dyshim të tijën. Fillimisht u vërtetua se ekzistontesi këngë pasi Eilish ngacmoi një pjesë të këngës në historinë e saj në Instagram. Në një intervistë, Eilish iu referua këngës, duke thënë se ajo e dinte që në fillim se “Bad Guy” do ta hapte albumin.

Rruga hapëse për “Fine Line” zbulon kulmin dhe frikën përfundimtare që përjeton dikush gjatë fazës së muajit të mjaltit të një marrëdhënieje të re dhe të ndritshme. “Golden” gjithashtu ndihmon në vendosjen e tonit për pjesën tjetër të albumit, duke u larguar nga thyerja e zemrës. Në 13 nëntor 2019, Styles njoftoi turneun e tij botëror 2020 “Love On Tour”, i cili u shoqërua me një video promovuese të përbërë nga klipe nga turneu i parë solo i Harry. Fansat vunë re shpejt se videoja në fjalë përfshinte gjithashtu një pjesë të këngës.

1
Alice on the roof
Change My World
2
Duncan Laurence
Life On The Moon
3
Blink 182
One More Time
4
Jason Mraz
Happy Endings
5
P!nk
What About Us
6
Billie Eillish
Bad Guy
7
David Guetta, Sia
Flames
8
Rachel Platten
Fight Song
9
Years & Years
Shine
10
Måneskin
The Loneliest
11
Justin Timberlake
Rock Your Body
12
Sia
Elastic Heart
13
Hozier
Almost (Sweet Music)
14
Whatever, Dad
Death of the Phone Call
15
Mila Jam
It’s Raining Them
16
Niall Horan
Nice To Meet Ya
17
Black Strobe
I’m A Man
18
Lewis Del Mar
Loud(y)
19
Harry Styles
Golden
20
Khalid
Angels
21
Christina Milian
When You Look At Me
22
Justin Timberlake
Take Back The Night
23
Amerie, Eve
1 Thing