Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Po çmenden ndjekësit në Instagram! Zbuloni shifrat e shtuara të ‘followers-ave’!
Live From Tirana • 17:32 17/07/2021
Së bashku me Ksenja Shoshaj dhe Elios Shuli do të zbuloni të rejat më të fundit nga jeta e VIP-ave ndërkombëtarë dhe ata shqiptarë. Cilat janë më të preferuar e cilët më pak të pëlqyer, do t’i zbuloni me anë të renditjes së shtimit të ndjekësve, duke nisur nga ata personazhe që kanë fituar më pak ndjekës e deri tek ata që kanë kryesuar me shtimin e ndjekësve të tyre. Ksenja Shoshaj Elios Shuli Dj Wizzi
Arsimi në Shqipëri/Edmond Tupja: “Lindita Nikolla duhet të bëjë diçka për të rinjtë”!
Live From Tirana 18:08 19/10/2021
“Studentët nuk e vrasin mendjen për të mësuar dhe pedagogët lënë shumë për të dëshiruar…”
Live From Tirana 17:39 19/10/2021
“Bledi Mane i paragjykon shumë femrat”/ Erjola Doçi rrëfehet në lidhje me karrierën dhe jo vetëm…
Live From Tirana 15:44 18/10/2021
Çfarë të rejash do të sjellë Festivali i Artistëve të Rrugës këtë vit në vendin tonë?
Live From Tirana 15:30 16/10/2021
Ku u frymëzua Iris Canaj për të organizuar Festivalin e Artistëve të Rrugës në Shqipëri?
Live From Tirana 15:28 16/10/2021
Gjithçka që duhet të dini për dismorfinë e trupit jua shpjegon estetistja Arisa Sinanaj!
Live From Tirana 16:35 14/10/2021
Bullizmi ndaj Lianës, Sindi Mila: “Më bën përshtypje me Albi Nakon sepse ai vetë është gjykuar…”
Live From Tirana 16:30 14/10/2021