Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Po dhe ti Jonida bëje një çun se të duhet…
S'e Kam me Ty • 20:43 29/07/2021
Që shqiptarët janë shumë kuriozë kjo dihet... Po ju a ju kanë rastisur këto pyetje ose 'ndërhyrje' në jetën tuaj? Shprehjet më të zakonshme na i sjellin në mënyrën më 'funny' të mundshme Jonida dhe Isli. Jonida Aliçkolli Isli Islami Dj Wizii
U ndez shkëndija në ‘pill’…
S'e Kam me Ty 21:12 13/08/2021
Linda Rei dhe Robert Berisha flirtojnë live!
S'e Kam me Ty 21:12 13/08/2021
“E mban dot Alesian ky çuni se rëndon shumë…”
S'e Kam me Ty 20:47 12/08/2021
Një reper me Gucci dhe Armani…
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
Po ju a njihni dikë që nuk thotë kurrë një fjalë të mirë?
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
Për të gjithë të interesuarat, Ina Pojani zbulon metodën e gjoksit me dhjam…
S'e Kam me Ty 20:46 12/08/2021
A është gati Antonela të shkojë nuse në fshat?
S'e Kam me Ty 20:45 12/08/2021