Design Lifestyle

Po kërkoni fustanin e ëndrrave për dasmën tuaj dhe nuk po e gjeni?! Frymëzohuni nga këto gra!

Organizimi i një dasme kërkon shumë punë dhe një nga pjesët më të vështira është padyshim zgjedhja e fustanit së nuses. Ndërsa disa nuse u drejtohen stilistëve të mëdhenj, të tjera preferojnë të kenë diçka ndryshe, nga kopjimi i një dizajni që përdorej në një film deri te bërja e një fustani me duart e tyre.

Ne na pëlqeu origjinaliteti dhe kreativiteti që përdorën këto gra kur vendosën se çfarë të vishnin në një ditë kaq të veçantë. Hidhini një sy kreativitetit të tyre:

1. “Kam rikrijuar fustanin e nusërisë së Bella Swan nga ‘Twilight’!

2. “Unë e veshur me fustanin e nusërisë që kam qepur vet në ditën time të dasmës!”

3. “Sapo përfundova fustanin tim të nusërisë!”

4. “Përfundova fustanin e nusërisë, mami i dha dorën e fundit.”

5. “Fustanin e nusërisë e kam bërë vetë për 2 muaj me një buxhet prej 150$.”

6. “Bëra fustanin e nusërisë dhe u martova dje!”

7. “Stilova një fustan nuse jokonvencionale!”

8. “Unë qepa fustanin e nusërisë dhe këmishën e gruas sime.”

9. “Gruaja ime dhe nëna e saj krijuan fustanin e saj të nusërisë”.

10. “Një vit më parë, i dërgova mesazh një shoqes sime dhe i thashë se doja që ajo të bënte fustanin tim të nusërisë.”

11. “Qepa fustanin tim të nusërisë. Nuk është perfekte, por është pikërisht ajo që doja.”

12. “Mamaja ime e talentuar qepi fustanin tim të nusërisë. Shijojeni punën e saj.”

13. “Fustani i përvjetorit të 25-të të martesës që bëra për një zonjë të bukur që nuk mundi të vishte kurrë një fustan nusërie.”

14. “Unë jam shumë keq në qepje, por e kam bërë vetë fustanin e nusërisë!”