Celebrities Film & Tv

“Po nuk u vrave nuk rritesh”/ Aktori i njohur Daniel Craig i jep kuptim shprehjes por në mënyrën e tij!

Daniel Craig ka pësuar një incident të vogël së fundmi. Ylli i “No Time to Die” ka biseduar me aktorin e tij në “Skyfall”, Javier Bardem, si pjesë e serialit “Actors on Actors” të “Variety”. Në fund të diskutimit virtual, Bardem e pyeti Craig se çfarë ndodhi që i shkaktoi gjakderdhjen në ballin e aktorit të njohur. Ai ishte i pavetëdijshëm për plagën dhe duke qeshur është shprehur se nuk ishte në dijeni gjatë gjithë kohës.

Aktori i “Being the Ricardos” pyeti Craig, duke i treguar shenjën në kokë.

Më lër të të bëj, miku im, këtë pyetje të fundit: Çfarë të ka ndodhur këtu?

Ai ju përgjigj duke thënë:

Ku? A kam goditur kokën time? Sapo kam marrë sanduiç në kokë? A e kam bërë gjithë këtë intervistë ndoshta është pjesë e një sanduiçi!

Dyshja qeshën të dy ndërsa Craig u ngrit për t’u parë në një pasqyrë. Kur u kthye, Craig tha me një buzëqeshje:

Nuk po më rrjedh gjak. Është një gjë e tillë. Nëse nuk lëndohem gjatë xhirimeve, nuk do ta bëj siç duhet.

Diku tjetër në intervistë, Bardem vlerësoi performancën e Craig në filmin e vitit të kaluar”No Time to Die”, i cili shënon filmin e tij të fundit si 007.

Në “No Time to Die”, ju bëtë të pamundurën. Kur e pashë, pashë çdo aspekt të qenies njerëzore të përshtatur në profilin e James Bond. Komedia, drama, dhimbja, vuajtja, gëzimi, dashuria, nuk e di si e bëre këtë. Sepse personazhi është ai që është. Ai duhet të përfaqësojë veten vazhdimisht para të gjithëve për t’u siguruar se ata e dinë se me kë kanë të bëjnë. Por brenda kësaj, është ky qenie njerëzore.