Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Polici i mirë, polici i keq/ Mos ndoshta shqiptarët festuan më shumë seç duhet fitoren e Italisë?
Pardon My French • 18:49 15/07/2021
Në "Pardon My French", Jonida dhe Kevi ndajnë rolet e tyre në policin e mirë dhe policin e keq për çështje të ndodhura së fundmi që kanë patur ndikim në media. Mos ndoshta shqiptarët festuan më shumë seç duhet fitoren e Italisë dhe të tjera si këto vetën në "Pardon My French". Jonida Aliçkolli Kejvin Kalo Dj Wizzii
Ekskluzive/ Ledri Vula dhe jeta e tij deri më tani, Nga Skillz tek Sara Hoxha – Vula i tregon të gjitha!
Pardon My French 19:54 28/07/2021
Ori Nebijaj zbulon në Top Albania Radio nëse do të jetë pjesë e televizionit vitin e ardhshëm!
Pardon My French 20:32 15/07/2021
Polici i mirë, polici i keq/ Mos ndoshta shqiptarët festuan më shumë seç duhet fitoren e Italisë?
Pardon My French 18:49 15/07/2021
“Social Top 5″/ 80% e femrave përdorin vibratorin, po me të tjerat ç’bëhet?
Pardon My French 19:17 08/07/2021
Kundër Rrymës: “Më acarojnë këto ‘vipset’ me këtë aplikacionin që ndërrojnë surratin!”
Pardon My French 19:06 08/07/2021
Polic i mirë, polic i keq: Një kauzë shumë e fortë! Me mend që në ndeshjen tjetër të qani dhe të fitoni para…
Pardon My French 18:37 08/07/2021
Ronela Hajati: “Janë ca njerëz që nuk e meritojnë të ndizet kamera para tyre!”
Pardon My French 18:22 08/07/2021