Pozititviteti i Ryfes infekton më në fund treshen e Merre me lëng…
Merre me Long Show • 19:48 06/02/2021
"Merre me lëng" një program humori nga treshja shumë e dashur, Aleks, Anisa dhe Nilsa. Ky episod është i ndarë në katër kategori me të cilat tashmë jeni mësuar dhe thashethemet e javës. Alex Seitaj Nilsa Hysi Anisa Kushta
50 mijë lekë nga TAR për Luizin!
Merre me Long Show 01:29 26/03/2023
Mosha më erektive sipas Zhaklinës!
Merre me Long Show 19:41 25/03/2023
Zhaklin Lekatari V.S Maskilizmi!
Merre me Long Show 19:40 25/03/2023
Paratë “zhul” në Shqipëri!
Merre me Long Show 19:39 25/03/2023
“Borëbardha” e treguar si kurrë më parë…
Merre me Long Show 19:47 18/03/2023
Rritet çmimi i ballokumes, me të edhe m2 (metri katror)!
Merre me Long Show 19:43 18/03/2023
Efektivi kapet me 100 mijë € ndërsa rumunët me 260 kg kanabis!
Merre me Long Show 19:43 18/03/2023