Prandaj i duan të gjithë sepse nuk ka si kasetat e Top Albania Radio-s!
Vintage • 16:25 19/12/2021
Në videon e re të TAR Vintage do të shihni se Top Albania Radio ka me të vërtetë muzikën më të mirë. Kastet e saj duhen gjithmonë nga të gjithë. Argëtohuni duke dëgjuar videon e plotë, e cila është punuar me shumë dashuri dhe përkushtim nga Saimir Kodra dhe Bendi Mani.
Serenata…
Vintage 16:08 15/05/2022
Peshkatarët…
Vintage 13:03 08/05/2022
Dëshmia
Vintage 13:47 01/05/2022
Qazimi & Mon Kukaleshi
Vintage 14:26 24/04/2022
Rrugë të bardha
Vintage 10:56 17/04/2022
Rrugicat që kërkonin diell…
Vintage 17:03 10/04/2022
PALLATI 176
Vintage 14:05 03/04/2022