Botë e Çuditshme

Pranë ishullit të Sazanit kapet breshka e veçantë! (Video)

Një breshkë rreth 50 kg e llojit kareta-kareta u kap nga peshkatarët në afërsi të Sazanit, rreth dy milje larg ishullit. Specia e veçantë që së fundmi është shtuar në ujërat e detit Jon dhe atij Adriatik, ra në rrjetat e tyre. Pasi u kujdesën që ta pastronin, peshkatarët e lëshuan sërish në det.