Botë e Çuditshme Lifestyle Travel

Prej 20 vitesh udhëton me djalin e saj mbi supe, historia e Niki Antram, nënës heroinë!

Prej 20 vitesh, ajo udhëton botën me djalin e saj me aftësi të kufizuara mbi supe. Kjo është historia e nënës heroinë Niki Antram, një 43-vjeçare nga Australia. Jimmy është tashmë 26-vjeç. Ai ka lindur me probleme fizike dhe mendore. Ai vuan nga sëmundja e hipopituitarizmit, që ndër të tjera pengon edhe rritjen fizike. Jimmy është i verbër dhe ka nevojë për ndihmë gjatë gjithë kohës.

Por nëse mendoni se për këtë arsye nëna e tij do të qëndronte e mbyllur në shtëpi duke u kujdesur për djalin e saj, nuk është fare kështu. Niki nuk është dorëzuar për asnjë moment dhe është përpjekur që djali i saj të bëjë një jetë aventureske. Nga Havai në Bali, madje edhe në cepat më të bukur të Australisë, Niki ka udhëtuar me djalin e saj mbi super gjatë gjithë kohës. Eksperiencat e tyre të veçanta ata i ndajnë edhe në blogun “Niki dhe Jimmy”.

Ai ka një karrige me rrota, por nëna e tij, Antram nuk e ka pëlqyer kurrë përdorimin e saj. Ajo është e kënaqur ta mbajë atë ndërsa është e aftë fizikisht dhe e ndihmon atë të ecë vetë në distanca të shkurtra.

Duke planifikuar pushime të mëdha, gjithmonë sigurohem që të kem shumë pelena, rroba, madje edhe jastëk, çarçafë dhe këllëf jastëku.

Antram planifikon një itinerar të përpiktë dhe rezervon përpara në çdo vend që dëshiron të vizitojë qoftë restorant, hotel apo aventurë e guximshme.

Edhe nëse e di që do të jemi mirë, më pëlqen të informoj kompanitë që t’i informojnë për ne për t’u siguruar që ata të jenë në rregull me ne atje.

Kur nuk janë duke udhëtuar, ata zgjohen në mëngjes dhe shkojnë për një shëtitje me biçikletë.

Ai është frymëzimi im. Ai është gjithmonë i lumtur, i buzëqeshur. Ai nuk më sheh në një mënyrë konvencionale, por jam i sigurt se ai ka një vizion se si dukem në mendjen e tij.