Premierat e Cineplexx dhe të rejat nga bota e kinematografisë vijnë për ju nga Edi dhe Edea!
@ the Movies • 09:40 05/11/2022
Këtë javë në emisionin “At The Movies” Edi dhe Edea ju zbulojnë gjithçka rreth premierave më të fundit të Cineplexx dhe jo vetëm. Njihuni me të rejat nga bota e kinematografisë. Edea Demaliaj Edi Hallaçi Dj XXL
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 12:58 03/12/2022
Nga premerierat e Cineplexx e deri te “Wednesday”, Edi dhe Edea zbulojnë te rejat e kinematografisë!
@ the Movies 12:55 03/12/2022
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 18:37 26/11/2022
Aktorët Rafael dhe Edgar Morais zbulojnë gjithçka rreth filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”!
@ the Movies 18:27 26/11/2022
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 15:16 19/11/2022
Njihuni me filmat më të mirë të bazuar në libra!
@ the Movies 14:29 19/11/2022
Sjell romanin e tij të parë “Kulla”, Genti Kame flet më shumë për TAR!
@ the Movies 09:11 12/11/2022