Celebrities Gossip

Princ Charles ka frikë nga libri i të birit… Çfarë do të zbulojë Princ Harry për Dukeshën Camilla?!

Princ Charles thuhet se trembet nga Princ Harry mes frikës se çfarë do të thotë te kujtimet e Dukës së Sussex-it për Dukeshën Camilla të Cornwall. Princi i Uellsit ka shprehur më parë dëshirën e tij të fortë për të kaluar kohë cilësore me nipërit e mbesat e tij. Ai nuk e ka parë Archie që kur ishte gjashtë muajsh dhe nuk e ka takuar kurrë vajzën e vogël të Dukës dhe Dukeshës së Sussex-it, Lilibet Diana, e cila lindi në qershor.

Oferta për të bashkuar familjen për herë të parë që kur Harry dhe gruaja e tij Meghan vendosën të linin detyrat e tyre mbretërore dhe të vendoseshin në shtëpinë e tyre në Kaliforni, u bë nga trashëgimtari në krye të Krishtlindjeve. Por plani i Charles, në një përpjekje për të shëruar përçarjen midis tij dhe djalit të tij, është vënë në dyshim pasi Harry sugjeroi se një kthim do të vinte në një rrezik shumë të madh personal për shkak të situatës së tij të sigurisë.

Tani, The Sun raporton se burimet kanë pohuar se ka frikë mbi dëmtimin e reputacionit që mund të shkaktojë libri i ardhshëm i Harry. Thuhet se këto frikëra rrotullohen rreth kujtimeve të Harry për hyrjen e Camilla në familjen mbretërore dhe sesi romanca e saj me babanë e tij e dëmtoi atë që në moshë të re. Burimi tha:

Harry është jashtëzakonisht besnik dhe mbrojtës i nënës së tij të ndjerë dhe trashëgimisë së saj, dhe nuk e aprovoi përfshirjen e Camilla si dashurinë e madhe të jetës së babait të tij.

Kuptohet që ai i kishte ato vite të hershme tepër të vështira dhe ai mund të fajësonte publikisht Camilla për shumë nga ato që ai beson se shkuan keq në fëmijërinë e tij dhe traumën që shkaktoi e gjithë situata.