Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Showbiz

Princ Harry dhe Meghan Markle, pjesë në listën e këtij viti me 100 njerëzit më me ndikim të revistës “TIME”!

Princi Harry dhe Meghan Markle janë bërë pjesë në listën e këtij viti me 100 njerëzit më me ndikim të revistës “TIME”. Përfshirja e tyre në listë është shënuar me fotografi të reja mbresëlënëse të çiftit.

Njëra tregon çiftin në sfondin e pemëve, me Meghan të veshur në të gjitha të bardha dhe Harry në kontrast me të gjitha të zeza. Një tjetër i tregon ata duke pozuar pranë një kornize dritareje, me Harry të veshur me një kostum dhe Meghan me një bluzë të gjelbër dhe pantallona gri, ndërsa një e treta i tregon ata duke ecur në ambientet e shtëpisë së tyre.

Revista vlerësoi çiftin për “dhembshuri për njerëzit që nuk i njohin”, duke shtuar si më poshtë.

 Ata vrapojnë drejt luftës.

Harry dhe Meghan, të cilët thonë se janë “të përulur” për të qenë në listë, shfaqen në numrin e ri të revistës së bashku me një profil të shkurtër të tyre nga kuzhinieri José Andrés. José është një themelues i Kuzhinës Qendrore Botërore, një nga bamirësitë që Fondacioni “Archewell” ka mbështetur. Ai i thotë “TIME” si më poshtë.

Hyrja në aksion nuk është zgjedhja e lehtë për një dukë dhe dukeshë të re, të cilët janë bekuar përmes lindjes dhe talentit, dhe janë djegur nga fama. Do të ishte shumë më e sigurt të shijosh fatin e tyre të mirë dhe të heshtësh.

Ata u japin zë personave pa zë përmes produksioneve të mediave.

Dorë për dore me partnerët jofitimprurës, ata marrin rreziqe për të ndihmuar komunitetet në nevojë duke ofruar mbështetje të shëndetit mendor për gratë dhe vajzat me ngjyrë në SHBA dhe duke ushqyer ato të prekura nga fatkeqësitë natyrore në Indi dhe Karaibe.

Përveçse ishin pjesë e listës, Harry dhe Meghan gjithashtu kanë shkruar një artikull duke lavdëruar Drejtorin e Përgjithshëm të Organizatës Botërore të Tregtisë, Dr Ngozi Okonjo-Iweala, i cili gjithashtu është emëruar një nga 100 njerëzit më me ndikim të vitit 2021.