Celebrities Gossip

Princ Harry dhe Princ William ‘kundërshtarë’ që në fëmijëri?!

Pikërisht dy vjet më parë, Princi Harry u përball me familjen e tij për bisedime të vështira për të ardhmen e tij në atë që u bë e njohur si Samiti i Sandringhamit. Vetëm disa ditë më parë, ai dhe gruaja Meghan Markle kishin lëshuar një deklaratë ku përshkruanin synimin e tyre për të dhënë dorëheqjen si anëtarë të familjes mbretërore për të krijuar një jetë të re në Amerikën e Veriut.

Në samit, Harry u takua me Mbretëreshën, Princin Charles dhe Princin William për të negociuar daljen e tij dhe Meghan nga firma. Sigurisht, nga të qenit fëmijë të vegjël, si Harry ashtu edhe vëllai i madh William duket se kanë qenë shumë të vetëdijshëm për të ardhmet e tyre të ndryshme. William është një trashëgimtar i drejtpërdrejtë i fronit dhe një ditë do të jetë mbret, ndërsa ka të ngjarë që me kalimin e kohës Harry të rrëshqasë nga vija e pasardhësve.

Në moshën e vogël 4-vjeçare, Harry thuhet se ka bërë një shpërthim tronditës drejtuar vëllait të tij më të madh që parashikoi në mënyrë të frikshme jetën e tij të ardhshme. Ndodhi teksa dyshja po udhëtonin nga Londra në Gloucester për një fundjavë kur filluan të grinden si çdo vëllezër normalë. Incidenti u dëgjua nga Ken Wharfe, një oficer mbrojtjeje prej kohësh i familjes mbretërore, i cili u trondit nga ajo që dëgjoi.

Diana do t’i çonte gjithmonë dy djemtë në Highgrove në Gloucestershire. Në këtë rast të veçantë Diana po ngiste, unë isha ulur përpara, William dhe Harry mbrapa. Ata padyshim kishin një fillim të keq, sepse ata po debatonin para se ne të largoheshim.