Celebrities Gossip

Princesha Beatrice dhe Eugenie pa tituj mbretërorë, shkak skandali seksual i të atit!

Princesha Beatrice dhe Eugenie do të shkatërrohen nga skandali rreth Princit Andrew dhe një rritje e planifikuar në detyrat e tyre mbretërore pas ‘Megxit’ tani ka të ngjarë të anulohet, sipas një eksperti. Richard Fitzwilliams tregoi se dyshja do të ndikohej thellësisht nga rasti në vazhdim që prek babain e tyre, duke shtuar se ata janë një familje e lidhur ngushtë.

Beatrice dhe Eugenie do të merrnin më shumë paraqitje mbretërore pasi Meghan Markle dhe Princi Harry vendosën të linin detyrat e tyre mbretërore në vitin 2020. Por çdo zgjerim i roleve të tyre tani do të duhet të vendoset në pritje, pasi Dukës së Jorkut iu hoqën titujt e tij ushtarakë dhe patronatimet mbretërore, sipas ish-redaktorit të serisë së librave “International Who’s Who”. Fitzwilliams tha:

Ata janë një familje e lidhur ngushtë dhe kjo do të jetë shkatërruese për ta. Ata kryejnë vetëm shumë pak detyra mbretërore. Sidoqoftë, çdo zgjerim i roleve të tyre, i cili ishte një mundësi pasi ka më pak anëtarë të familjes mbretërore dhe shumë prej tyre nuk janë më të rinj, tani është i pamundur për të ardhmen e parashikueshme.

Beatrice dhe Eugenie, vajzat e Andrew dhe ish-bashkëshortes Sarah Ferguson, marrin pjesë herë pas here në ngjarje publike si anëtarë të familjes mbretërore. Megjithatë, ata janë qytetarë privatë dhe secili ka karrierën e vet.