Celebrities Gossip

“Princesha Diana do ta kishte dashur shumë!” Ja çfarë thotë Kumbara e Princit George!

Kumbara e Princit George ka treguar se si merr dhurata gazmore për mbretin e ardhshëm në një homazh për Princeshën Diana. Julia Samuel, e cila ishte shoqe me Dianën, tha se princesha e ndjerë filloi traditën që kumbari duhet të blinte një dhuratë për fëmijët. Ajo ndau kujtimet e saj për traditën e çuditshme në një episod të podcast-it “How to Fail with Elizabeth Day”.

Kështu që unë i bëj George atë që na bëri Diana neve… që është të jap lodra të pamundura që janë me të vërtetë të zhurmshme, që kërkojnë shumë punë. Unë hyj pak e informuar nga madhësia e dhuratës që William më pas duhet të kalojë ditë duke e bashkuar dhe më pas të bashkojë të gjitha makineritë. Kjo bën zhurma të tmerrshme dhe dritat që ndezin dhe të gjitha këto. Kjo më bën të qesh dhe e bën George të qeshë.

Zonja Samuel foli se sa shumë do t’i kishte dashur Diana nipërit e saj Princi George, Princesha Charlotte dhe Princi Louis. Kumbara tha se princi i ri është i mrekullueshëm.

Ai ka humor dhe është i guximshëm dhe Diana do ta kishte dashur aq shumë.

Zonja Samuel, e cila është një nga shtatë kumbarët e Princit George, ka punuar në botime para se të trajnohej si këshilltare, transmeton Express. Ajo u takua me Dianën në një darkë në vitin 1987 dhe ndihmoi në krijimin e Child Bereavement UK në vitin 1994.