Botë e Çuditshme

“Princesha e Hollywood-it”, emri i çuditshëm ‘trazon ujërat’ në familje!

Të vendosësh për emrin e një qeni nuk është gjithmonë e lehtë pasi ka kaq shumë opsione për të zgjedhur. Ndërsa disa u drejtohen librave, shfaqjeve televizive dhe filmave të tyre të preferuar për frymëzim, të tjerët thjesht zgjedhin emër të rastësishëm.

Por një pronar qeni i vjen keq që i besoi babait të tij për të regjistruar qenushin e tij Golden Retriever tek veterinerët. Duke folur për Reddit, pronari 19-vjeçar shpjegoi se si atij iu dhurua një qenush nga prindërit e tij, por nuk ishte në gjendje ta merrte në shtëpi me vete menjëherë. Ai tha:

Vendosa që Holly ishte një emër i përshtatshëm. Për shkak të rrethanave të asaj kohe, nuk munda ta çoja menjëherë në shtëpi, kështu që e lashë me prindërit e mi për disa javë. Në atë kohë, babai im e renditi emrin e saj si Mizz Princess Hollywood dhe bëri të njëjtën gjë me regjistrimin e veterinerit. Unë nuk kam asnjë ide për këtë. Gjashtë muaj më vonë, kur e mora për një kontroll dhe shkova në recepsion, ata e gjejnë atë të listuar me atë emër. Unë qesh, psherëtij dhe them ‘vetëm Holly’ duke e ditur saktësisht se çfarë ndodhi.

Edhe pse ishte në gjendje të shihte anën qesharake, ai ishte ende i turpëruar nga situata, veçanërisht për shkak se ai ishte ulur pranë një “vajze të lezetshme” kur u tha emri i qenit të tij.