Celebrities Gossip

Princi Charles paska një rutinë të çuditshme mëngjesi!

Si një mbretëror i rritur dhe një mbret i ardhshëm, Princi Charles ka një ekip të stafit në dispozicion për ta ndihmuar atë në jetën e përditshme. Detyrat me të cilat ata ndihmojnë mund të përfshijnë gatimin e vakteve të tij, rregullimin e shtratit dhe sigurimin që ai të jetë në vendin e duhur në kohën e duhur për angazhimet mbretërore.

Duket se ata që punojnë për të, ndihmojnë gjithashtu me rutinën e tij shumë të rreptë dhe disi të pazakontë të mëngjesit, që e vendos atë për ditën e ardhshme. Vështrimi i rutinës së tij u zbulua dikur nga miku i Princeshës Diana Paul Burrell, i cili punoi ngushtë me familjen në vitet 1990. Duke folur gjatë dokumentarit të Amazon Prime, “Serving the Royals: Inside the Firm”, zoti Burrell zbuloi:

Pizhamat dhe lidhëset e këpucëve i hekurosen çdo mëngjes.

Kur bëhet fjalë për banjën e tij në mëngjes, zoti Burrell shtoi se princi ka edhe disa kërkesa shumë specifike. Ai gjithashtu tha për dokumentarin:

Temperatura e ujit duhet të jetë e vakët dhe vetëm gjysma e plotë.

Ai shtoi gjithashtu se priza e banjës duhet të ketë një drejtim specifik, peshqiri i tij duhet të jetë i rregulluar sipas shijes së tij dhe të brendshmet e tij nuk mund të jenë të rrudhura.