Health & Beauty Love & Sex

Produkti sekret i orgazmave të shumta, sipas studimit të ri!

Më pak se 50 për qind e grave raportojnë se kanë arritur orgazmë gjatë një takimi seksual, sipas një studimi amerikan. Studiuesit besojnë se kanabisi i bën gratë më të relaksuara dhe rrit dëshirën e tyre, gjë që i bën orgazmat më të mundshme. Më shumë se 70 për qind e pjesëmarrësve në studim, si meshkuj ashtu edhe femra raportuan kënaqësi të shtuar seksuale pas përdorimit të kanabisit. Të dhënat treguan gjithashtu se barërat e këqija kanë ndihmuar më shumë se 40 për qind të grave të arrijnë orgazma të shumëfishta. Studiuesit në studimin e publikuar në “Journal of Cannabis Research” shkruajnë:

Në përgjithësi, përdorimi i kanabisit tenton të ketë një ndikim pozitiv në funksionimin dhe kënaqësinë e perceptuar seksuale për individët pavarësisht gjinisë ose moshës dhe kanabisi mund të ndihmojë në uljen e pabarazive gjinore në kënaqësinë seksuale.

Studimi u bazua në një sondazh i cili shqyrtoi zakonet e seksit dhe kanabisit të 811 pjesëmarrësve nga mosha 18 deri në 85 vjeç. Autorët paralajmëruan se gjetjet duhet të shihen me kujdes pasi barërat e këqija mund të jenë një efekt të padëshirueshëm më vonë. Ata shkruan:

Këto rezultate mund të jenë për shkak të mendësisë mendore se përdorimi i kanabisit do të rrisë kënaqësinë për shkak të nocioneve afrodiziake të kanabisit dhe jo një efekti të vërtetë fiziologjik. Sidoqoftë, efektet relaksuese të kanabisit mund të kontribuojnë në rritjen e dëshirës ose reduktimin e frenimeve që mund të kontribuojnë në rritjen e funksionimit dhe kënaqësisë seksuale.

Në Mbretërinë e Bashkuar është krim të posedosh, të rritësh, të shpërndash ose të shesësh kanabis. Kapja me kanabis vjen me një maksimum prej pesë vjet burg, një gjobë të pakufizuar ose të dyja. Ndërsa dënimi për prodhimin dhe furnizimin e drogës së klasit B mbart deri në 14 vjet pas hekurave, një gjobë të pakufizuar ose të dyja. Policia mund të lëshojë një paralajmërim ose gjobë në vend nëse kapeni me një sasi të vogël, përgjithësisht më pak se një ons, nëse konsiderohet për përdorim personal.