Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Propaganda diskuton se pse njerëzit duhet të martohen… ose jo!
Propaganda • 17:13 24/07/2021
Këtë puntatë, djemtë e Propagandës diskutuan rreth martesës, se pse duhet të martoheni. Si dhe me anë të një improvizimi plot humor, ata performuan një pjesë diskutimi si të ftuar në emisionin e tyre. Ndiqeni për të shijuar disa minuta me shumë humor! Roland Saro Aleksandër Grami Jorke Broka Dj Ankloe
Shefi ka vrarë nepunësin e tij gjatë orarit të punës…
Propaganda 15:52 31/07/2021
“Një burrë vret veten, dhe largohet nga vendngjarja!”
Propaganda 15:45 31/07/2021
“Ai që ha gjëra të thata përditë, brenda vitit ka për t’u bërë me gastrit.”
Propaganda 15:36 31/07/2021
Paneli i Propagandës diskutojnë për bashkëjetesën në komunitet…
Propaganda 15:34 31/07/2021
Kanotieren e vendosni brenda apo jashtë brekëve?!
Propaganda 15:32 31/07/2021
Rubrika “Pse?”, “Pse themi që do të kemi fat nëse na bie glasa e zogut në kokë?!”
Propaganda 15:31 31/07/2021
Kthim pas në kohë me Propagandën, përplasja mes dy karteleve të fuqishme, nga futbolli në vrasje!
Propaganda 17:37 24/07/2021