Provokimet dhe ofendimet në Përputhen s’kanë të shteruar!
S'e Kam me Ty • 22:42 03/02/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja Roi DJ
Lodrat e seksit shpallen dhurata perfekte për shefat!
S'e Kam me Ty 20:31 02/06/2023
Rama -Turistëve: “Nuk jam atraksion turistik”!
S'e Kam me Ty 20:02 02/06/2023
Në Shqipëri me “pec” bëjmë byrek, në Kosovë…
S'e Kam me Ty 20:01 02/06/2023
“Kur flas unë qepe gojën”, Artan Hoxha merr flakë!
S'e Kam me Ty 19:59 02/06/2023
Të gjithë shqiptarët janë gej!
S'e Kam me Ty 19:58 02/06/2023
Fiziku apo morali, cili është më i rëndësishëm në një lidhje?
S'e Kam me Ty 19:53 02/06/2023
Nëse doni një burrë të mirë, blini lule sahati!
S'e Kam me Ty 18:47 26/05/2023