Pse ish-i na ‘telendis’ pas ndarjes?!
OTM X ALBANËN • 09:55 24/09/2022
Albana ka pyetur qytetarët se pse pas një ndarje ish-i në shumicën e rasteve na telendis. Ja si përgjigjen ata… Albana Ruçi Saix Dj
A na e përcakton horokopi fatin tonë?
OTM X ALBANËN 08:52 25/11/2022
Partneri më mirë i bukur dhe budalla, apo i shëmtuar dhe i zgjuar?
OTM X ALBANËN 11:49 19/11/2022
Më mirë me ty dhe fukara, apo pa ty i pasur?
OTM X ALBANËN 09:04 18/11/2022
Për cilën artiste do të ndryshonit seksualitetin?
OTM X ALBANËN 08:56 12/11/2022
Çfarë do të ishte gjëja e parë që do të bënit nëse do ishit Kryeministër?
OTM X ALBANËN 08:49 29/10/2022
Pse i urojmë vajzat ‘me një fat të mirë’?!
OTM X ALBANËN 14:44 27/10/2022
Të qenurit kollovar, pro apo kundër?
OTM X ALBANËN 09:11 22/10/2022