Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Pse na thonin kur ishim fëmijë që na ka sjellë lejleku?
Propaganda • 14:38 03/06/2021
Katërshja argëtuese e PROPAGANDA na njohu me arsyet se pse fëmijëve të vegjël u thuhet se kanë ardhur nga lejleku. Ata na dhanë opinionet e tyre nëse është më mirë të të bien flokët apo dhëmbët. Batutat e tyre na shkrinë së qeshuri. Aleksander Grami Jorke Broka Roland Saro Erblin Bajko Dori Dj
Katërshja e “Propagandës” sjell sondazhin e ditës ku u diskutua nëse është më mirë një shaka e kripur apo një gënjeshtër e ëmbël…
Propaganda 15:12 11/06/2021
Pse na thonin kur ishim fëmijë që na ka sjellë lejleku?
Propaganda 14:38 03/06/2021
Çunat propagandojnë për dhëmbët e Jorkes?!
Propaganda 19:40 31/05/2021
Bletës i hajmë mjaltin, ndërsa mushkonjës…
Propaganda 17:47 20/05/2021
4 “propagandistët” sjellin plot humor sikletin e shqiptarëve në plazh!
Propaganda 19:39 13/05/2021
Çunat e “Propagandës” zbulojnë fjalë shqip që nuk i kishim dëgjuar më parë
Propaganda 17:57 06/05/2021
Katërshja “propagandon” mendimet e lira pas zgjedhjeve
Propaganda 21:16 29/04/2021
Të hash me duar apo me lugë/pirunj?
Propaganda 12:59 22/04/2021
Pse nuk duhet festuar ditëlindja 1 ditë para?
Propaganda 15:21 15/04/2021
Të jesh hundë lesh apo qafë lesh?
Propaganda 14:39 08/04/2021
Të përdorësh pastë dhëmbësh apo çëmçakëz?
Propaganda 13:49 01/04/2021
Të ngecësh në ashensor apo në tualet?
Propaganda 17:15 25/03/2021
Të bësh saçme apo të përdorësh facoleta?
Propaganda 15:27 18/03/2021
T’i hash apo t’i presësh thonjtë? Djemtë na zbulojnë vesin e të gjithë shqiptarëve!
Propaganda 15:51 12/03/2021
Përse njerëzit shkojnë në tualet me telefon? Çunat zbulojnë arsyet
Propaganda 14:38 05/03/2021
Propaganda: Çfarë kanë Vip-at më shumë se njerëzit e thjeshtë?!
Propaganda 11:45 05/03/2021
Propaganda i këndon ‘Bagëtisë e Bujqësisë’
Propaganda 11:44 05/03/2021
“Propaganda” nisi dhe nuk na zhgënjeu aspak!
Propaganda 19:01 18/02/2021