Pse rock-u është thelbi i gjithçkaje sipas Bojken Lakos?
TAR Exclusive • 18:39 11/09/2022
Nuk ka rrymë muzikore që përçon me shumë energji, antikonformizëm, rebelim kundër status-quo e sfidim të tradicionales, sesa muzika rock! T-Rocks është një manifestim i rockerëve më të mirë shqiptarë ndër vite, yjeve të së sotmes e talenteve të së ardhmes dhe një reflektim muzikor shpërthyes i Tiranës si Kryeqytet Europian i Rinisë! Bojken Lako Adi Pojana
Salsano Rapi dhe Lori Bala do të na tregonin pak nga performanca por rrugës ndryshuan mendje…
TAR Exclusive 18:40 26/11/2022
Arbër Çepani jep mendimin e tij në lidhje me debatin mes Megit dhe Arditit!
TAR Exclusive 18:37 26/11/2022
Çfarë po shpikin Isli dhe Arditi në Gold Room?!
TAR Exclusive 18:36 26/11/2022
Ju prezantojmë me çunin Tirons dhe gocën Tironse në “Dancing With The Stars”!
TAR Exclusive 18:32 26/11/2022
Pamje nga prapaskenat, Julka Gramo bën prova pak para nisjes së DWTS!
TAR Exclusive 11:17 26/11/2022
Isli dhe Ledia bëjnë prova në prapaskena të DWTS!
TAR Exclusive 11:15 26/11/2022
Arbri dhe Erisa në prapaskena, pak para performancës së tyre në DWTS!
TAR Exclusive 11:13 26/11/2022