Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Që nga largimi i shqiptarëve dhe deri tek rolet e saj më të reja, Esela Psyqyli na tregon gjithçka!
Live From Tirana • 11:51 23/10/2021
Ditën e djeshme e ftuar në emisionin “Live from Tirana” ka qenë e ftuar në studio Esela Pysqyli. Aktorja e njohur që pas pjesmarrjes së saj në komendinë “Komuna e Parisit” që në vitin 2009. Ajo ka folur më shumë për angazhimet e saj personale dhe se sa e vështirë ka qenë për të largimi nga Shqipëria. Elios Shuli Esela Pysqyli Wizii Dj
Besa Kaziu, një nga artistet më të reja dhe të talentuara na zbulon më shumë mbi pasionin e saj!
Live From Tirana 10:38 26/01/2022
Kufizimi i qarkullimit të mjeteve të rënda, Gentian Vocaj dhe Gerhard Baka flasin për TAR!
Live From Tirana 10:35 26/01/2022
“Beatrix të tjera gjëra më premtoi të tjera bëri”/ Niko Komani rrëfehet ekskluzivisht për TAR!
Live From Tirana 10:17 25/01/2022
Një libër, një këngë e re dhe jo vetëm…/ Ekskluzivisht për TAR, Valbona Mema zbulon gjithçka!
Live From Tirana 09:59 25/01/2022
Në Ditën Ndërkombëtare të Arsimit, shkrimtarja Rita Petro ka një mesazh për të gjithë ne!
Live From Tirana 09:49 25/01/2022
Kush duhet t’i bëjë punët e shtëpisë në familje?
Live From Tirana 09:40 25/01/2022
Doni të zbuloni se kush kryeson listën e “Social Top 5” këtë javë?
Live From Tirana 16:26 23/01/2022