Rëndësia e kujdesit të shëndetit gastrointestinal? Hyrida Basha: “Ky është një cikël i frikshëm…”
Live From Tirana • 00:03 15/06/2024
E ftuar në “Live from Tirana” ishte nutricionistja Hyrida Basha për të folur rreth rëndësisë së kujdesit vetjak dhe ushqyerjes së shëndetshme. Këtë herë, Hyrida kishte shumë për të thënë rreth zorrës së trashë dhe të hollë, organe që njerëzit nuk ia dinë rëndësinë e vërtetë... Jerida Sakaj Hyrida Sakaj Dj Danko
Armand Peza zbulon shifrën marramendëse që është shpenzuar nga shqiptarët për dasmat!
Live From Tirana 22:39 24/07/2024
Botohet libri “Top Form” nga Lajla Përnaska: “Ne të gjithë jemi unik si organizëm prandaj duhet të…”
Live From Tirana 22:38 24/07/2024
“I kam rrëmbyer rininë…”/Rezar Xhaxhiu flet për partneren e jetës, Laurën dhe etapat e dashurisë!
Live From Tirana 13:05 23/07/2024
Suela Bako zbulon sfidat e të pasurit partnerin koleg, flet për martesën e lumtur me Romir Zallën!
Live From Tirana 15:36 22/07/2024
Artisti i parë që do të çelë “Hemingway Jazz Fest”, Tonino Carotone shpreh emocionet e para!
Live From Tirana 09:39 20/07/2024
Kush fitoi dhe kush humbi ndjekës në Instagram? Vazhdon ‘gara’ mes ish-banorëve të BBV3!
Live From Tirana 09:39 20/07/2024
Kastro Zizo: “Disa antivlera nuk duhet të jenë në qarkullim, mos nxirrni paçavure në televizon…”
Live From Tirana 16:45 18/07/2024