Renis Domi zbulon më shumë për bashkëpunimin e tij të fundit me Stine dhe G-Bani!
Lancio • 16:02 15/01/2022
I ftuar në studion e “Lancio” ka qenë një nga artistët më të rinj shqiptarë, Renis Domi. Renisi u njoh edhe më gjerësisht nga bashkëpunimi i tij me Stine dhe G-Bani, “Xhemile”. Ai ka folur dhe treguar se si ka qenë e gjithë kjo eksperiencë e re për të. Albana Ruçi Renis Domi Wizii Dj
Arinda Gjoni zbulon planet dhe projektet e saj në muzikë dhe jo vetëm!
Lancio 19:13 13/04/2022
Nga bashkëpunimi me Stresin e deri te artistët e preferuar shqiptarë, Bala zbulon gjithçka për TAR!
Lancio 19:51 08/04/2022
Lorè flet për karrierën e saj muzikore dhe zbulon se me kë artist do të donte një bashkëpunim!
Lancio 20:24 06/04/2022
I ftuar në TAR, Faton Qerimi flet për karrierën e tij muzikore dhe bashkëpunimin me Dj Trendy!
Lancio 21:08 01/03/2022
Dj TR3NDY flet për bashkëpunimet me artistë të njohur dhe zbulon për TAR projektet e ardhshme!
Lancio 19:06 01/03/2022
Kristi Karkanaqe rrëfen për TAR të pathënat e projektit më të ri “Pa mu”!
Lancio 21:58 12/02/2022
Enxhi Nasufi: “Është mesi i dimrit, del tjetra ‘influencer’ me këmbë përjashta…”
Lancio 17:45 03/02/2022