Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Rezarta Skifteri: “Çdo gjë sot është fallso, kush sjell çudinë më të madhe komentohet më shumë!”
Live From Tirana • 18:15 15/09/2021
Stilistja Rezarta Skifteri komenton veshjet më të çuditshme të eventit më të përfolur "Met Gala" të organizuar para pak ditësh. Rezarta Skifteri Elios Shuli DJ Danko
Gëzim Tushi: “Fëmijët kanë dy figura të urrejtura sot!”
Live From Tirana 16:15 27/09/2021
Përballja me fenomenet, kultura e prindërimit dhe shumë këshilla rreth tyre, nga Eneida Xhelili!
Live From Tirana 16:09 27/09/2021
“Çunat tek Për’Puthen janë nga 30 vjeç dhe…”/ Meridian Ramçaj rrëfehet eksluzivisht për TAR!
Live From Tirana 16:00 27/09/2021
Cili është më i rëndësishëm, formimi nëpërmjet shkollës apo ai që fitohet me eksperiencë?!
Live From Tirana 15:47 27/09/2021
Varësia ndaj ushqimit/ Si ushqehen qytetarët?!
Live From Tirana 16:33 24/09/2021
Diola Dosti: “Kokaina dhe sheqeri i bardhë krijojnë të njëjtën varësi…”
Live From Tirana 16:01 24/09/2021
Varësia ndaj ushqimit, Anila Kalleshi fajëson industrialistët për të keqen që po i bëjnë njerëzimit!
Live From Tirana 16:00 24/09/2021