Richard Grenell: “S’ka asnjë politikan 40-vjeçar të pasur që nuk është i korruptuar”!
Sot Nuk Është e Hënë • 17:35 31/05/2023
Shkenca vërteton: ”Burrat nuk janë dembelë, thjesht nuk munden”!
Sot Nuk Është e Hënë 18:59 26/09/2023
Fushat në të cilat njeriu shkëlqen pas të 40-ave!
Sot Nuk Është e Hënë 18:57 26/09/2023
“Sikur të isha djalë” do t’ju bëjë të kuptoni se sa pak kanë ndryshuar kohët fatkeqësisht…
Sot Nuk Është e Hënë 18:55 26/09/2023
Zyrtarët shqiptarë që shkojnë me parukierë në mbledhjet ndërkombëtare…
Sot Nuk Është e Hënë 18:51 26/09/2023
Karkalecat ‘pushtuan’ Tiranën dhe jo vetëm!
Sot Nuk Është e Hënë 18:48 26/09/2023
Ndahet nga jeta shpikësi i Viagrës!
Sot Nuk Është e Hënë 18:45 26/09/2023
Zbulimi i burimit të naftës në Shpirag rrit turizmin!
Sot Nuk Është e Hënë 18:42 26/09/2023