Rikthehet fuqishëm pas një periudhe pauze, Dylan zbulon më shumë mbi projektin e tij të ri!
Live From Tirana • 12:25 22/11/2022
Dylan është një nga artistët më të rinj që tanimë është rikthyer me projekte muzikore pas një periudhe pauze. Ai ka publikuar këngën e tij “So tu ma ni” që ka hyrë këtë javë në klasifikimin e 100 këngëve më të mira moderne shqiptare në “The Top List”, Top Awards. I ftuar në “Live From Tirana” ai na ka zbuluar më shumë lidhur me këngën e re dhe jo vetëm. Stenaldo Mëhilli Dylan Wizii Dj
Shpat Deda zbulon gjithçka rreth serisë së koncerteve të tij në Kosovë!
Live From Tirana 12:50 03/12/2022
Ja nga çfarë duhet të ‘ruhet’ çdo shenjë e horoskopit në muajin dhjetor, sipas Jorgo Pullës!
Live From Tirana 15:19 01/12/2022
Ina Kollçaku për TAR: “Shoqëria jonë është 100% pedofile!”
Live From Tirana 15:02 01/12/2022
“Të jesh transgjinor në Shqipëri është luftë për mbijetesë”, David Cuka flet për TAR.
Live From Tirana 11:19 01/12/2022
Botox, apo Face yoga?! Laura Xhaxhiu jep përgjigjen.
Live From Tirana 11:11 01/12/2022
Producentja e filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”, Blerina Hankollari, zbulon më shumë për të!
Live From Tirana 11:12 30/11/2022
Ibro Deli: “Unë jam shumë i lidhur me beba dhe dua të bëj një beb…”
Live From Tirana 15:47 28/11/2022