Robb Daddy na tregon më shumë për këngën e tij romantike “Ndjenjë për ty”!
Live From Tirana • 09:06 03/02/2023
Robb Daddy është një artist i ri i tregut muzikor shqiptar, por mjaft i talentuar. Së fundmi ai ka publikuar këngën e tij më të re të titulluar “Ndjenjë për ty”, që këtë javë ka hyrë në listën e 100 këngëve më të mira shqiptare të “The Top List”, në Top Awards. I ftuar nëpërmjet një lidhje telefonike për “Live From Tirana”, Robb Daddy na ka folur më shumë për këtë projekt, por jo vetëm. Stenaldo Mëhilli Robb Daddy Danko Dj
A do të dalë Luizi nëse largohet Kiara?! Neda Balluku: “Është vetëm një presion që i bën publikut”!
Live From Tirana 12:14 23/03/2023
Eldis Arrnjeti tregon për karrierën dhe ngjashmërinë e zërit të tij me të ndjerin Gent Demaliaj!
Live From Tirana 12:11 23/03/2023
Këngët që kanë lënë më shumë gjurmë në jetën e Enxhi Nasufit…
Live From Tirana 09:37 22/03/2023
Këngët e Lady Gaga sjellë nga zëri i ëmbël i Gresa Gjocera!
Live From Tirana 14:03 21/03/2023
Rikthimi i mirëmenduar i Gresa Gjocera, këngëtarja zbulon projektet e saj të reja!
Live From Tirana 14:01 21/03/2023
Pse u përlot Maestro? Alban Kondi: “Kënga nuk është e vjedhur…”
Live From Tirana 09:40 18/03/2023
Cilët janë personazhet e “BBV” që kanë fituar më shumë ndjekës brenda javës?!
Live From Tirana 09:37 18/03/2023