Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Roland Saro

Roland Saro lindi në Pogradec. Që në shkollën fillore nisi të merrej me aktrimin. Punoi për një kohë të gjatë si aktor në teatrin e kukullave në Pogradec dhe si artist i lirë. Më pas përfundoi Akademinë e Arteve, dega aktrim.

Ka punuar si aktor teatri në shumë shfaqje dhe teatro të ndryshëm në të gjithë Shqipërinë. Më pas ju përkushtua televizionit dhe spektaklit. Aktualisht punon si pjesë e “Katërshja” në spektaklin Portokalli.

Sfida e tij e rradhës u bë Radio në programin më të ri së bashku me kolegët e tjerë të “Katërshja” të quajtur “Propaganda”.

Follow Roland