Rolet e saj në teatër dhe sa e vështirë është të jesh një aktore, Ina Gjonçi tregon për TAR!
Live From Tirana • 15:37 28/05/2022
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë aktorja Ina Gjonçi. Ajo ka treguar gjithçka që nga rolet e saj në teatër, projektet e fundit deri tek vështirësia e të qenit një aktore në Shqipëri. Ina shprehet… Elios Shuli Sindi Mila Ina Gjonçi
Anxhela Peristeri rrëfen për TAR gjithçka mbi këngën e saj më të re që titullohet “Adrenalina”!
Live From Tirana 11:27 25/06/2022
Trendet e reja të kirurgjisë plastike, Senera Hoxha tregon për TAR!
Live From Tirana 09:30 25/06/2022
Vajza e Gent Demaliaj zbulon gjithçka mbi koncertin në nder të babait të saj të ndjerë!
Live From Tirana 09:55 24/06/2022
Rëndësia e “Tirana European Youth Capital 2022”, Ira Topalli tregon për TAR…
Live From Tirana 09:53 24/06/2022
Ju njohim me 5 këngët e preferuara të Kamela Islamaj!
Live From Tirana 10:00 23/06/2022
Artistja më e re në treg Arsi Bako na njeh më shumë me këngën e saj “More than friends”!
Live From Tirana 09:53 23/06/2022
Stina e verës erdhi/Doktoreshë Nelda Hysi ka disa këshilla për të gjithë grupmoshat!
Live From Tirana 09:49 23/06/2022