Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Rrëfimi i neurologes shqiptare në SHBA, Lubonja: Si burri im u kthye nga vdekja në jetë!
Dita e 8 • 19:58 01/07/2021
"Kudo që shqiptarët shkojnë, Shqipërinë e marrin me vete". Kështu e ka nisur rrëfimin e saj dr. Fatjona Lubonja, një mjeke neurologe shqiptare që jeton prej më shumë se 25 vitesh në SHBA. Në emisionin 'Dita e 8' në Top Albania Radio, mjekja e cila është larguar nga Shqipëria në fillim të viteve '90 tregon se çfarë i mungon nga Shqipëria. Fatjona Lubonja Akil Pano DJ Wizzii
Ilir Çumani sjell problematikat e jetimëve, në komunizëm ata trajtoheshin me dinjitet!
Dita e 8 20:11 08/07/2021
Rrëfimi i neurologes shqiptare në SHBA, Lubonja: Si burri im u kthye nga vdekja në jetë!
Dita e 8 19:58 01/07/2021
Sfidat dhe ëndrrat e rinisë shqiptare në sytë e dy studentëve shqiptarë! Dëshirojnë ata të largohen nga Shqipëria për një jetë më të mirë jashtë?
Dita e 8 16:52 24/06/2021
Edi Gogu dhe Toni Gogu zbulojnë se cili është ‘kapiteni’ në familjen e tyre dhe tregojnë sekretin për një prindërim të shëndetshëm…
Dita e 8 20:15 17/06/2021
Xhoi Jakaj: “Kërkohet shpesh dënimi me vdekje, jam totalisht kundër!”
Dita e 8 18:55 10/06/2021
Mirela Arqimandriti: “Në Shqipëri prindërit i bërtasin fëmijës për notat, nuk kujdesen mos vriten!”
Dita e 8 18:53 10/06/2021
Shqipëria nën pushtimin e dhunës, frikës dhe krimit! Të ftuara Mirela Arqimadriti dhe Xhoi Jakaj
Dita e 8 18:40 10/06/2021