Rritja e kriminalitetit në vend parë nga sytë e Anila Hoxhës!
Live From Tirana • 09:18 13/05/2022
Në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar nëpërmjet një lidhjeje telefonike gazetarja e njohur Anila Hoxha. Sipas statistikave nga INSTAT, krimi në vend është rritur 7.5% më shumë se sa në vitin 2020. Si ka mundësi që ende sot e kësaj dite ka të tilla shifra? Për më shumë Anila na thotë… Elios Shuli Sindi Mila Anila Hoxha Danko Dj
Propozimet e fundit të markave të mëdha të modës, Ardi Asllani: Nëse ‘krijon’ zhurmën sot je trend!
Live From Tirana 15:56 28/05/2022
Rolet e saj në teatër dhe sa e vështirë është të jesh një aktore, Ina Gjonçi tregon për TAR!
Live From Tirana 15:37 28/05/2022
Romina Ruda zbulon gjithçka mbi projektin më të ri “The Nightflix”!
Live From Tirana 09:39 28/05/2022
Nilsa Hysi zbulon për TAR më shumë për këngën e saj të re!
Live From Tirana 09:38 28/05/2022
Marrëdhënia e brezit të ri me gjyshërit e tyre, Genta Gjapi rrëfehet për TAR!
Live From Tirana 09:37 28/05/2022
Neda Balluku: “Ja pse është e rëndësishme që të pranojmë ndryshimet që po pëson kukulla Barbie sot!”
Live From Tirana 15:30 27/05/2022
Sonila Meço për TAR, gratë në ditët e sotme janë të stresuara më shumë nga burrat apo nga fëmijët?!
Live From Tirana 15:19 27/05/2022