Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
“Rrjetet sociale janë përforcues i gjendjes depresive!”
Sot Nuk Është e Hënë • 18:17 19/10/2021
Influencerat dhe rrjetet sociale në kohët ku po jetojmë janë dy terma shumë të përdorur dhe padyshim të rëndësishëm. Por, si po ndikojnë ato në gjendjen mendore dhe emocionale të njerëzve? Për më shumë dëgjoni opinionet e Kolos. Koloreto Cukali Dj Wizii
Zbuloni disa detaje që ndoshta nuk i dinit për piratët somalezë!
Sot Nuk Është e Hënë 21:16 07/12/2021
“Kalamaj që menaxhojnë rrjetet sociale të Ramës, vendosën këngën e Fifit në video”
Sot Nuk Është e Hënë 20:51 07/12/2021
“Ka të paktën 3 milionë italianë që besojnë se Toka është e sheshtë!”
Sot Nuk Është e Hënë 20:51 07/12/2021
Dëshmia e transeksualit: “Kur u ktheva në burrë, kisha vesin e keq të shihja dekoltetë e grave!”
Sot Nuk Është e Hënë 20:50 07/12/2021
Keni dëgjuar për shpikjen e koreanëve për ta bërë një këngë të dëgjuar miliona herë?
Sot Nuk Është e Hënë 20:47 07/12/2021
Një mundësi plot me emocione, “Wizz Air”!
Sot Nuk Është e Hënë 20:43 07/12/2021
“Karantinë për një”, libri më i ri dhe i katërti i autorit Alfred Lela!
Sot Nuk Është e Hënë 20:33 07/12/2021