Rrugë të bardha
Vintage • 10:56 17/04/2022
Këtë të dielë TAR Vintage ju sjell edhe njëherë në mendje filmin e njohur "Rrugë të bardha". Dëgjoni videon e plotë, e cila është punuar me shumë dashuri dhe përkushtim nga Gerta Heta, Bendi Mani dhe Bojken Lako.
Putin në Lushnje!
Vintage 20:37 05/08/2022
Top Albania Radio është ‘number one’!
Vintage 16:46 02/08/2022
Ngrijeni zërin se është Top Albania Radio!
Vintage 19:58 28/07/2022
“Edhe fëmija lind nga Top Albania…”
Vintage 20:41 11/07/2022
TAHIRI 3 – Episodi i fundit i “Vintage”
Vintage 15:21 12/06/2022
Tahiri 2
Vintage 18:18 05/06/2022
Tahiri
Vintage 16:40 30/05/2022