Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Rubrika “Improvizimi” sjell shprehjen e urtë:”Punën e sotme mos e prish sot, prishe nesër!”
Propaganda • 16:46 24/07/2021
Propaganda sjell rubrika shumë humoristike dhe sigurisht një ndër to është "Improvizimi", ku fjala e ditës për këtë episod ishte "prish", ku Aleksandri tregoi një barcaletë shumë interesante, si dhe Rolandi performoi një poezi shumë të ndjerë... Roland Saro Aleksandër Grami Jorke Broka Dj Ankloe
Shefi ka vrarë nepunësin e tij gjatë orarit të punës…
Propaganda 15:52 31/07/2021
“Një burrë vret veten, dhe largohet nga vendngjarja!”
Propaganda 15:45 31/07/2021
“Ai që ha gjëra të thata përditë, brenda vitit ka për t’u bërë me gastrit.”
Propaganda 15:36 31/07/2021
Paneli i Propagandës diskutojnë për bashkëjetesën në komunitet…
Propaganda 15:34 31/07/2021
Kanotieren e vendosni brenda apo jashtë brekëve?!
Propaganda 15:32 31/07/2021
Rubrika “Pse?”, “Pse themi që do të kemi fat nëse na bie glasa e zogut në kokë?!”
Propaganda 15:31 31/07/2021
Kthim pas në kohë me Propagandën, përplasja mes dy karteleve të fuqishme, nga futbolli në vrasje!
Propaganda 17:37 24/07/2021