Sa mbajnë mend qytetarët mbi njohuritë bazë që mësohen në shkollë?
OTM X ALBANËN • 11:26 06/10/2022
Fjali me kundrinorë të zhdrejtë me parafjalë, kush e ka shkruar himnin kombëtar, çfarë funksioni kanë veshkat, e deri tek forca e fërkimit, sa mbajnë mend qytetarët mbi njohuritë bazë që mësohen në shkollë? Le t’i zbulojmë… Albana Ruçi Saix Dj
A na e përcakton horokopi fatin tonë?
OTM X ALBANËN 08:52 25/11/2022
Partneri më mirë i bukur dhe budalla, apo i shëmtuar dhe i zgjuar?
OTM X ALBANËN 11:49 19/11/2022
Më mirë me ty dhe fukara, apo pa ty i pasur?
OTM X ALBANËN 09:04 18/11/2022
Për cilën artiste do të ndryshonit seksualitetin?
OTM X ALBANËN 08:56 12/11/2022
Çfarë do të ishte gjëja e parë që do të bënit nëse do ishit Kryeministër?
OTM X ALBANËN 08:49 29/10/2022
Pse i urojmë vajzat ‘me një fat të mirë’?!
OTM X ALBANËN 14:44 27/10/2022
Të qenurit kollovar, pro apo kundër?
OTM X ALBANËN 09:11 22/10/2022